Foto: Telefoonhouders: waar moet je op letten?

Telefoonhouders: waar moet je op letten?

Door Mees
14-05-2024

Telefoonhouders voor op je motor: Alles wat je moet weten

Upgrade je rijplezier met een telefoonhouder, de ideale gadget voor extra comfort tijdens elke rit. Of je nu je navigatie wilt bekijken, muziek wilt luisteren of gewoon je telefoon binnen handbereik wilt hebben, een goede telefoonhouder maakt je motorervaring comfortabeler en veiliger. In deze blog gaan we dieper in op telefoonhouders voor op je motor, met een speciale focus op de SP Connect Anti Vibration Module.


Trillingsdemping en Draadloos Gemak: Ontdek de SP Anti Vibration Module

De SP Connect Anti Vibration Module is een geavanceerde telefoonhouder die 60% van de trillingen dempt. Als je behoefte hebt aan draadloos opladen is er ook nog de SP Charging Anti Vibration Module SPC+ met niet alleen trillingsdemping, maar ook de mogelijkheid om je telefoon draadloos op te laden tijdens het rijden. Met zijn 360° verstelbaarheid en hoogwaardige trillingsdemping is deze houder de perfecte reispartner voor je smartphone tijdens je rit. Met de SP Anti Vibration Module blijft je smartphone beschermd tegen aanhoudende trillingen, waardoor schade aan je camera en andere gevoelige onderdelen wordt voorkomen, terwijl je met de SP Charging Anti Vibration Module SPC+ ook kunt genieten van draadloos opladen voor extra gemak tijdens je rit.


Bevestiging, draagkracht en bedienbaarheid

Zorg ervoor dat de houder stevig genoeg is om je telefoon veilig vast te houden, zelfs bij hoge snelheden en ruwe omstandigheden, en kies een houder die aan jouw stabiliteitseisen voldoet. Het is belangrijk dat je je telefoon gemakkelijk kunt bedienen terwijl deze in de houder zit. Kies daarom een houder die gemakkelijke toegang biedt tot alle knoppen en functies van je telefoon, zodat je veilig kunt blijven rijden zonder afleiding.


Soorten telefoonhouders voor op de motor

Als je op zoek bent naar een telefoonhouder voor op je motor, zijn er verschillende soorten en manier om hem te bevestigen. Hieronder staan de meest voorkomende:


Telefoonhouders

Waterdichte Telefoonhouders: Voor motorrijders die regelmatig in de regen rijden, zijn waterdichte telefoonhouders een goede optie om de telefoon te beschermen tegen water. Deze houders zijn meestal gemaakt van waterbestendig materiaal en hebben een afsluitbare hoes om de telefoon te beschermen tegen regen en vuil.


Universele telefoonhouders: Deze telefoonhouders zijn geschikt voor diverse soorten telefoons en kunnen eenvoudig op verschillende ondergronden worden geplaatst. Vaak komen deze in de vorm van een klem die op het stuur van de motor bevestigd kan worden. Universele telefoonhouders zijn meestal goedkoper dan specifieke telefoonhouders per merk. Daarom zijn dit vaak de meest populaire telefoonhouders voor op je motor.


Specifieke Telefoonhouders per Merk: Deze houders zijn speciaal ontworpen voor bepaalde merken of modellen van smartphones. Ze bieden een nauwsluitende pasvorm en zijn vaak voorzien van een ingebouwde bevestiging, waarmee je je telefoon snel en gemakkelijk op je motor kunt monteren en verwijderen.


Bevestigen

Bevestiging aan het stuur: Dit is de meest gebruikelijke en populaire manier om een telefoonhouder op je motor te monteren. De houder wordt eenvoudig aan het stuur bevestigd met behulp van klemmen, bevestigingsbeugels of andere montagesystemen.


Bevestiging aan het balhoofd: Sommige telefoonhouders kunnen aan het balhoofd van de motor worden bevestigd. Dit biedt vaak een stevigere bevestiging en kan de trillingen van de motor beter absorberen dan bevestiging aan het stuur.


Bevestiging aan de spiegel: Er zijn ook telefoonhouders beschikbaar die aan de spiegels van de motor kunnen worden bevestigd. Dit kan handig zijn als je het stuur liever vrijhoudt of als je motor geen geschikte plaats heeft voor een stuurbevestiging.


Bevestiging aan de tank: Sommige motorfietsen hebben speciale tanktassen met geïntegreerde telefoonhouders. Deze houders kunnen worden bevestigd aan de tank van de motor en bieden een handige en goed zichtbare locatie voor je telefoon.


Bevestiging aan de voorruit: Voor motorfietsen met windschermen zijn er telefoonhouders beschikbaar die aan de voorruit kunnen worden bevestigd. Dit kan handig zijn als je je telefoon dicht bij je gezichtsveld wilt hebben tijdens het rijden.


Conclusie

Kies een kwalitatieve optie waarbij je telefoon goed bevestigd zit en geen schade kan oplopen. Hou hiermee ook rekening met onderdelen, zoals de SP Connect Anti Vibratie Module, die passen bij jouw wensen en zorg ervoor dat je telefoon veilig en gemakkelijk toegankelijk is tijdens elke rit. Heb je nog vragen of twijfels? Aarzel dan niet om langs te komen in een van onze mega stores, waar onze specialisten klaar staan om je persoonlijk advies te geven en te helpen bij het vinden van de perfecte telefoonhouder voor jouw motor.

Foto: SP Connect
Foto: SP Charging Anti Vibration Module SPC+
SP Connect

SP Charging Anti Vibration Module SPC+

€ 99,99

Foto: SP Connect
Foto: SP Phone Case SPC+
SP Connect

SP Phone Case SPC+

€ 39,99

Foto: SP Connect
Foto: SP Anti Vibration Module SPC+ (52829)
SP Connect

SP Anti Vibration Module SPC+ (52829)

€ 29,99

Foto: SP Connect
Foto: SP Universal Interface SPC+
SP Connect

SP Universal Interface SPC+

€ 24,99

Foto: Footer banner
Foto: Win een cadeaubon!

Schrijf je direct in, maak automatisch kans en mis geen enkele andere tip of actie meer!

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.